Presse

DECEMBER 2021

ARTIKEL I POLITIKEN

D. 24. december 2021 bragte Politiken en artikel med fokus på projektet book en ladestander. Vi har som de første i Danmark udviklet en bookingfunktion så brugerne kan reservere dedikeret ladetid.

Se mere her 🠒

OKTOBER 2021

NYT SAMARBEJDE

TV2 Lorry bragte d. 10. oktober 2021 et indslag om projektet vi i samarbejde med Gate21, Region Hovedstaden og Schneider er en del af.

Se mere her 🠒

OKTOBER 2021

PROJEKT "BOOK EN LADESTANDER"

Projektet ’Book en Ladestander’ nærmer sin afslutning, der evalueres og reflekteres over indsamlet data.

Se mere her 🠒

AUGUST 2021

BOOK LADESTANDER I ALBERTSLUND

I samarbejde med Gate21, Schneider og Region Hovedstaden er det nu også muligt at booke sin ladestander på forhånd i Albertslund.

Se mere her 🠒


JUNI 2021

BOOK EN LADESTANDER

​Det skal være nemmere at køre elbil, derfor har POWER FUEL igangsat et projekt i samarbejde med Gate21 og Region Hovedstaden, hvor det er muligt at booke sin ladestander på forhånd.​

Se mere her 🠒

APRIL 2021

NATURBEVIS

​POWER FUEL støtter Den Danske Naturfond med hvad der svarer til 100m2 hver måned. Vores støtte går til at købe, genoprette og beskytte naturområder i Danmark. Naturfonden arbejder med biodiversitet, klimaet, vandmiljøet og naturen, så de kommende generationer sikres adgang til storslået naturoplevelser.

Se mere her 🠒

10. MARTS 2021

CSR: DET NYE ALDI MED SOLCELLER OG ELBILSLADERE

​ALDI er for alvor gået i gang med den grønne omstilling, da de annoncerer at de vil understøtte elbiler, ved at implementerer ladestandere ved deres butikker.

Læs artiklen her 🠒

05. FEBRUAR 2021

NY AFTALE FRA ELBILBRANCHEN SIKRER BEDRE LADENETVÆRK TIL DANSKERNE

Danske elbilister får nu markant lettere ved at lade elbilen op i det offentlige rum. Det er resultatet af en ny brancheaftale mellem alle store aktører, der opstiller ladestandere i det offentlige rum.

Læs artiklen her 🠒

​POLITIKEN D. 25. DECEMBER 2020​

OPLAD DIN ELBIL MED INTELLIGENT STRØM ADMINISTRERET AF POWER FUEL

POWER FUELS innovative anvendelse af strøm, tilbyder elbilister en helt ny måde at oplade sin elbil på. POWER FUELs app er lanceret og tilbyder at forbrugeren blot betaler for den strøm de anvender.

Læs mere 🠒

​POLITIKEN D. 25. DECEMBER 2020​

ARTIKEL I POLITIKEN

D. 25. december 2020 bragte Politiken en artikel med fokus på brugen af intelligent strøm. Med fokus på gennemsigtighed og brugervenlighed, tilbyder POWER FUEL fleksible løsninger til nuværende og fremtidige elbilister.​

Læs mere 🠒