POWER FUEL TILBYDER SAMLEDE OG FLEKSIBLE LØSNINGER I FORBINDELSE MED OFFENTLIGE LADESTANDERE

Vi administrerer jeres offentlige tilgængelige ladestandere med intelligent strøm, hvad end I er en virksomhed, kommune eller boligforening.

Systemet kan forberedes således, at i løbende kan tilføje flere ladestandere i takt med behovet stiger. Når forbrugeren skal lade deres elbil, skal de bruge Power Fuels app, og dermed er der intet administrationsarbejde efterladt til jer.

Såfremt i har valgt en samlet løsning, som involverer ladestanderen, udfører vi også gerne løbende service på denne.​​

​VI TILBYDER
​INTELLIGENT OPLADNING
​TIL ELBILER, SOM ER FREMTIDENS
BÆREDYGTIGE MOBILITET

​Power Fuels app gør det nemt og fleksibelt når du skal lade din elbil.

Når du har downloadet appen, kan du starte og stoppe opladningen, samtidig med, at du har overblik over hvor mange kWh og kr. du forbruger. ​


Afregning sker efter endt ladning og du kan løbende følge med i transaktionerne via vores app. Vi sørger for softwareopdateringer, drift og vedligeholdelse af dit ladeudstyr. Opstår der komplikationer eller spørgsmål, udfører vi altid fuld service samt support.​

ADMINISTRATION

Power Fuel tilbyder fuld administration med bruger fakturering og montering af ladestandere til elbiler. Vores fleksible løsninger kan tilpasses kommuner, virksomheder og boligforeninger over hele landet. Vores løsning til kommuner kan justeres alt efter om den skal være til rådighed for internt personale, eller kommunens borgere, hvor vi kan tilbyde offentlige tilgængelige ladestandere.

Den fornuftige beslutning om at køre elbil, skal gerne afspejle muligheden og fleksibiliteten for at kunne lade den op, lige så snart bilen holder stille. Dette gør den typisk i mange timer, uanset om man er på arbejde eller hjemme. Derfor har vi valgt at gøre det nemt for alle elbilsejere, ved at tilbyde intelligent opladning lige der, hvor behovet opstår.

LADESTATION TIL ELBIL

​HENT VORES APP

FAQ

​Power Fuel har optimeret et eksisterende kvalitetsprodukt og gjort det endnu bedre.

​EVlink ladestationer er udviklet af Schneider Electric og er en del af vores varesortiment.​

Power Fuel har i samarbejde med Schneider Danmark, udviklet et administrationsmodul, der varetager brugerfladen og muliggøre en komplet løsning til slutbrugeren.

ENKELT UDVALG AF LADESTATIONER

Hos Power Fuel tilbyder vi professionel opsætning og installation af ladestationer til elbiler, der sikrer dig en intelligent opladning.​

Vi har et bredt udvalg af ladestationer og kan blandt andet tilbyde:
•  EVlink Load Management System
•  EVlink smart pro gulvmonteret
•  EVlink smart pro vægmonteret​
•  EVlink smart wallbox
•  EVlink 4G modem
•  EVlink stander

Du kan læse mere om de forskellige ladestationer under fanen ”Produkter”.

LAD OS STÅ FOR ALT

Power Fuels kunder skal ikke bekymre sig om administration eller fakturering af forbruget. Vi står for drift og vedligeholdelse af ladestationerne og står altid klar til at hjælpe.

​Samarbejdet med Schneider Danmark sikrer et kvalitetssikret administrationsmodul, som giver en komplet løsning til slutbrugerne af vores ladestationer.

​Vores team består af elektrikere og installatører, hvilket sikrer dig kvalificeret hjælp – hver gang.​

KÆRLIGHED FOR NATUREN


​​​POWER FUEL ARBEJDER AKTIVT MED FN'S VERDENSMÅL 15 OG 17 ​

VI STØTTER DEN DANSKE NATURFOND MED 100 M2 HVER MÅNED
FOR HVER KØBTE LADESTANDER STØTTER OG BEVARER DU 1 M2 NATUR

SÅDAN KOMMER
DU I GANG

Kontakt os, hvis du ønsker at få opsat én eller flere ladestandere. Vi vurderer i samråd med dig, hvad dine behov og ønsker er. Herefter kommer vi ud og foretager en besigtigelse af din ejendom, sammen med vores installationspartner.​

Efter inspektionen og samtalen med dig, fremsender vi et uforpligtende tilbud til dig på den rette ladestation, samt installationen. Når du har godkendt tilbuddet, aftaler vi en dato for selve installationen.

Til sidst foretages selve installationen af din nye ladestation. Vi sikre selvfølgelig at den virker, inden vi forlader stedet. Herefter, er du klar til at få opladt din elbil.